День закоханих

Миша Стан
День закоханих

Знає кожна це людина
Що це день святого Валентина
Тому що це для них
День усіх закоханих

Ми поглядом зустрілись біля бару
Я тоді якраз шукав собі нову пару
Я шукав собі свою другу половинку
Щоб подарувати їй свою валентинку

Коли з тобою ми зустрілися очима
Мороз пробіг у мене за плечима
Краси такої ще не бачив я ніколи
Ні в дитинстві а ні після школи

У моє серце поцілила стріла Амура
Яка у тебе благородна ангельська натура
Кохання сліпе нічого я не бачу
За твою любов усе тобі пробачу

В тебе очі кольору неба
Це саме те що мені треба
І я собі вже навіть уявляю
Як з тобою разом я гуляю

Твоя любов для мене самий кращий подарунок
Я шлю тобі повітряний поцілунок
Від всієї душі моєї і серця
Тільки ти на мене будь ласка не сердься

Хочу тобі сказати 3 чарівних слова
Адже доля нас звела не випадково
Хочу твого кохання та інтима
Прямо в день святого Валентина

Хай знає кожна це людина
Що це тільки наш день святого Валентина
Тому що це для нас а не для них
День усіх закоханих

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 16 февраля 2010 г.