Вибори 17. 01. 2010 р

Миша Стан
Вибори 17.01.2010 р.

Що ви можете нам дати
Кандидати в депутати
Може якісь девіденти
Претенденти в президенти

Добрий день шановні пані та панове
Може цим віршем скажу я нове
Про Україну вибори політику
Що під силу не кожному аналітику

Як і всі я людина пересічна
Піду в неділю 17 січня
На президентські вибори
Довго чекав цієї я пори

17 січня рік 2010-ий
Для мільйонів людей це просто свято
Кожен з нас має право обирати президента
Все так чудово як у казках і легендах

Ну раз я розпочав говоритиму вже далі
Заглянемо ми разом по ту сторону медалі
Що ми маємо і що могли ми мати
Якби не наші рідні президенти й депутати

Може на ці вибори даремно час ми гаємо
Але що поробимо маємо те що маємо
Ось такий стався інцидент
Це сказав не я а наш колишній президент

Що й не говоріть любі друзі
Звикли вони тягатись навіть на голузі
Навіть Україну нашу рідну
Поділили на Україну Західну і Східну

Що вже тут не говори
Коли на вибори ідуть профФесори
І ждуть немов другого пришестя Месії
Щоб Україна знов приєдналась до Росії

Ні не дочекаєтесь ви цього кляті кати
В президенти кандидати
Ми хочемо у НАТО і Європу
А Росія та ну її в жопу

Стоять по всій Вкраїні плакати і бігборди
А з них дивляться на нас квадратні морди
Голосуй за "Ю" будеш жити як в раю
Голосуй за "Я" будеш мати (так як я) ні***

Зразу видно що наші кандидати
Ретельно готувались до цієї дати
Приготували гасла лозунги девізи транспаранти
Хочуть зайняти місце Конституції Гаранта

Територіальний виборчий округ #73
Кандидатів багато а переможе котрий
Виборча дільниця #69 с. Угля
Я упевнений що переможе Тимошенко Юля

Вони заважають але вона переможе
Я впевнений так думає кожен
Адже ВОНА - це Україна
Хоча ні осталась тільки назва і руїна

Я згоден один не воїн у полі
Я знаю ти хочеш кращої долі
Тому тепер нам разом треба бути
Щоб вони нарешті могли збагнути

Разом нас тепер багато ми народ
Київ Чернігів Сімферополь Луганськ Ужгород
Не піддавайтесь знову на обман
Якщо треба ми готові знову на Майдан

Я сказав свою думку простими словами
Тепер українці вибір за вами
На пост президента 18 кандидатів
За кого голос свій віддати 17.01.2010

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 17 января 2010 г.