Ну и шо шо я москаль?

Миша Стан
Ну и шо шо я москаль?

Ну и шо шо я москаль
Ти на мене зуби так не скаль
Ей хохол молчи ты все нештяк
Ну ти диви який крутяк

Господи скажи зачем откуда
Дурные появились ети люди
И днем и ночью нет от них покоя
Господи ну что ето такое

Боже наш якби не кляті москалі
То у раю б ми жили на землі
У щасті мирі радості любові
Поки не з'явилися наші брати по крові

Ну и клятый же народ
Что не скажешь сделает наоборот
Не закроешь ему пасти
Не признает он нашей власти

Росіяни хто ви чукчі ескімоси
Годі нас дурити уже досить
КГБ ЧК КПСС НКВД
Ні демократія нас уперед веде

Вот нахалы чертовые суки
И до вас достанут наши руки
Вспомни Голодомор в 33-ем
И сейчас закончится все етим

Ми все знаєм за Голодомор 30-их
Ми знаємо усіх у цьому винуватих
Це через вас москалі кляті комуністи
Не мали ми тоді що їсти

Козел не сгущивай ты краски
Ето все твои выдумки и сказки
Ну мы же вам товарищи а не враги
Обожаем вашу горилку сало пироги

Коли ми з вами були вороги
Лише тоді ми і їли пироги
А як ви стали нам товариші
То відразу причепились до душі

А ты че так больно обзываешься
Над матушкой-Россией издеваешься
У Донецке Львове и Киеве
Живут как и ты такие же

А ти друже що хотів
Щоб ми боялись москалів
Ні разом нас багато
І нас не подолати

Усі разом давайте
За мною повторяйте
Україна у нас єдина
Я люблю тебе Україна

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 4 января 2010 г.