Настена Хочу жити...

Миша Стан
Настена | Хочу жити...

Хоч обрав дорогу я не ту
Повір я маю у житті мету
Мету глобального масштаба
Бути схожим на Каменських і Потапа

Хочу хочу жити добре так
Щоб бути не гірше ніж Потап
Хочу хочу я багато страсті
Хочу любити я Каменських Настю

Ех життя це штука суперова
Така різноманітна кольорова
Це білий день і темна ніч
Як не крути життя чудова річ

Робота в Києві week-end у Львові
Кожний день знайомства нові
І хочеться багато встигнути зробити
А просто іноді на все забити

Щоб зберегти з життя моменти кльові
Запишу я їх на рідній мові
А ті котрі погані хочу стерти
Життя таке прекрасне що хочеться померти

Хоча ні навіщо помирати
Кожен з нас має право обирати
Свою долю і життя своє власне
Навіщо помирати життя таке прекрасне

Хіба дорога красива тачка
Діаманти золото чи грошей пачка
Можуть подарувати мені щастя
Ну хоча би ти скажи їм Настя

Я не проживу без тебе це життя
Може ти повіриш в мої почуття
Заспіваю я тобі на сцені
Я люблю тебе моя Настена

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 7 декабря 2009 г.