П-ро-з замашкаа

Миша Стан
П-ро-з/заМАШКАА

Я хотів а я хотів
Почути пару теплих слів
А ти мені а ти мені
Сказала тільки слово "ні"

Я так просив я так просив
Що вже немає далі сил
Але сказала ти сказала ти
Тепер до іншої іди

Ще в серці біль не стих
І час ще не загоїв рани
Мені здається я не з тих
Кому відразу легше стане

Коли лишився сам-один
Один на всьому світі
Згадував приємне із годин
Що теплом твоїм зігріті

Коли залишився один на самоті
Зважував всі "за" і "проти"
Я на папері написав тоді
На перший погляд прості ноти

Коли душа відкрита навстіж
А в серці холодні вітри дують
Одні ліки і ті ж
Мою душу не врятують

Краще журавель в небі
Ніж розбите серце на долоні
Напевне так мені й треба
Що я знаходжусь у твоїм полоні

Коли рожеві мрії розбиваються об сірі будні
Стають пустими нагороди і медалі
Що принесуть нам дні майбутні
Що зі мною буде далі

Зараз мені так бракує слів
Щоб тобі відкрити свою душу
Ти більше не являєшся мені у сні
І я без тебе далі жити мушу

Коли розбите серце на осколки
І вже ні на що нема надії
Мою душу пробивають голки
Наче бомба сповільненої дії

Коли ухиляєшся від заданої теми
Не знаєш сказати або промовчати
Коли уже не розумієш де ми
І хочеться від болю кричати

Все просте відразу стало складним
А складне на диво зрозуміле
Я сам не можу дати лад з ним
Котре з них чорне а котре біле

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 28 ноября 2009 г.