PRост реч

Миша Стан
PRості речі

Я заплутався у простих речах
Мій погляд загубився вдалині
Ти стала зовсім іншою в моїх очах
Ти стала невідомою мені

Я не знаю як тобі сказати
Всі слова злились в одно
Може треба трошки зачекати
Щоб емоції вляглись на дно

Не став мені такі питання
Бо не зможу відповісти я
Це не моє завдання
На цім світі я лиш тінь твоя

Повернути час назад
Вже майже неможливо
Просто зник чомусь азарт
Стало все не так важливо

Як мільярди слів так людей мільярди
Чомусь ти вибрала мене
Напевне знати це мені не варто
Напевне так сталося саме

У моїм серці є остання мрія
Що коли-небудь я відповідь знайду
Але й вона мене уже не гріє
Ну що ж якось жити буду

Може ти і не навмисне
Моє серденько розбила
Що мені з того корисне
Що ти мого брата полюбила

Давай розкладемо всі крапки над "і"
Щоб було тобі і мені зрозуміло
Щоб розвіяти сумніви мої
Що чорне це чорне а біле біле

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 19 сентября 2009 г.