Т Аня

Миша Стан
(Т)Аня

Слухай / знаєш (Т)Аня
А може це кохання
Скажи що мені робити
Адже не можу тебе я не любити

Скажи мені чому на світі буває так
Надії вже немає але з'являється таємний знак
Я не знаю що цей знак являє собою
Якщо хочеш ти я назву його любов'ю

Чому буває так на світі
Не знають ні дорослі а ні діти
Адже відгадати ніхто не може
Що любов то благословення Боже

Всі шукають відповідь давно
Але напевне знаю я одно
Ви послухайте моє прохання
Ви не там шукаєте кохання

Кохання живе у наших серцях
Просто треба знайти до нього шлях
Просто знайди шлях до мого серця
І мені тебе покохати прийдеться

Це слова істинни сказані мною
Я завжди буду поруч з тобою одною
Це мої слова від серця і душі
Добре подумай з висновками не спіши

Любов то хвороба спасіння нема від неї
Ні в Києві ні в Москві ні в Ню-Йорку а ні в Сіднеї
Одні її оспівують а інші винуватять
Одні отримують її безплатно а інші дорого платять

За твою любов я плачу дорогою цінoю
Чому не хочеш бути ти зі мною
Я тепер прошу тебе слізно
Повернись до мене а то потім буде пізно

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 9 сентября 2009 г.