Мукачево склика друз в - 2009

Миша Стан
"Мукачево скликає друзів - 2009"

"Мукачево знову скликає і єднає друзів"
А я сиджу удома в тузі
Не можу піти я на концерт
Ось такий у мене стався інцидент

"Мукачево знову скликає і єднає друзів". Це дійсно факт
Закарпаття, Мукачево, стадіон "Спартак"
А я сиджу собі і ледь не плачу
А коли ж іще я їх побачу

"Мукачево знову скликає і єднає друзів". Партія "Єдиний центр"
Мені до Мукачева 125 кілометрів
Ні це не просто так це злії жарти долі
Адже я більше не побачу їх ніколи

"Мукачево знову скликає і єднає друзів". Тільки не мене
Не знаю коли образа ця мине
Із цієї ситуації я виходу не бачу
Не знаю чи коли-небудь собі пробачу

"Мукачево знову скликає і єднає друзів". Лише для своїх
А я так мріяв побачити їх
Побачити Каменських Настю і Потапа
Але всі мої старання без результата

"Мукачево знову скликає і єднає друзів". Тут збуваються мрії
Але мене у серці надія вже не гріє
Мукачево стадіон "Спартак" 28 серпня
Від цих слів голова болить уже нестерпно

"Мукачево знову скликає і єднає друзів". Вхід вільний
А я набираю текст на свій мобільний
Початок сьогодні 21:00 година
У місті над Латорицею буде найдорожча мені людина

"Мукачево знову скликає і єднає друзів" Закарпатської області
Гурт "БіС" Потапа і Каменських Настю
Я вітаю Вас на Срібній Землі
Заочно. Що поробиш? - gest la vie

"Мукачево знову скликає і єднає друзів". "М-Студіо" ТРК
Моя доля і без цього була дуже гірка
І думаю солодшою уже не буде
Cool-boy MSM Label. Далі буде...

"Мукачево знову скликає і єднає друзів". Радіо "Закарпаття.FM"
Ви так і не дізналися про хлопчика MSM
Я думаю не довгою буде моя печаль
Через рік знову буде фестиваль

"Mukachevo again invite and unite Friend"
You all participant happy End
Передайте привіт Потапу і Каменських Насті
Зустрінемось через рік на мукачівськім фесті...

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 4 сентября 2009 г.