Н... у серцi

Миша Стан
Н... у серцi

Маю в своїм серці
Останню я надію
Що знайду нарешті
Ту про котру мрію

Ти мене манила за собою
Щоби я тебе знайшов
За тобою за тобою
Я пів-світу обійшов

Я шукав тебе усюди
Але ніде тебе я не знайшов
Мені казали "добрі" люди
Що я пізно на цей світ прийшов

Прийшов я пізно а чи рано
Це в житті не головне
Знати це мені не дано
Але напевне знаю я одне

Мабуть ти також мене шукаєш
Шукаєш ти мене уже давно
Може ти мене давно чекаєш
Сюжет із забутого кіно

Я не знаю чи судилося мені
З тобою життя прожити
Я завжди ці згадувати буду дні
Я буду ними дорожити

За тобою я піду
Хоч і на край світу
Але я тебе знайду
Тільки ти чекай мого привіту

Обіцяю я тебе знайти
Навіть якщо все життя я втрачу
Але пообіцяй мені і ти
Що я для тебе хоч щось значу

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 2 августа 2009 г.