Я би...

Миша Стан
Я би...

А я би став твоїм навіки
Заради тебе повернув назад би ріки
Заради тебе я перевернув би гори
Я пройшов би за тобою всю землю і море

Я би був лише твоїм і жив лише для тебе
Якби міг дістав би тобі зірку з неба
Але бути зі мною ти не хочеш
Чому ж ти мені так голову морочиш

Любиш ти мене чи не любиш
Будеш ти зі мною чи не будеш
Я відповідь давно шукаю
Ти у мене усе що я маю

Ти у мене така одна-єдина
Ти найдорожча мені людина
А я нічого не значу для тебе
Напевне так рішили ангели на небі

Разом з тобою нам не бути
Але не можу я тепер тебе забути
Я з тобою разом був завжди
А тепер сказала ти мені іди

Сказала ти на радість або на біду
Якщо ти так хочеш я піду
І не повернуся більше знов
Між нами не існує вже любов

А хіба вона колись і була
Ти іншого покохала а мене забула
Одне-єдине ти добре знаєш
Що мене ти більше не кохаєш

Просто ти скажи мені у очі
Що бути зі мною більше ти не хочеш
Якщо до мене в тебе вже немає почуття
То не ламай своє й моє життя

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 25 июня 2009 г.