Кинутий Богом

Миша Стан
Кинутий Богом

Кинутий Богом небом забутий
Нічого назад вже не можна вернути
Як це сталось не можу збагнути
Така в мене доля так має бути

Всі мене кинули весь світ мене кинув
Хто тільки міг завдав удару у спину
Всі хотіли щоб зламався і загинув
Але зоряний час мій ще не минув

Вони хотіли знищити мене розтоптати
Але не вдалося їм кляті кати
Якщо можна їх після цього так назвати
Що було зі мною повинен кожен знати

Із забутої теми зітру павутину
Розкажу я вам правди хоч частину
Як умію намалюю вам цю страшну картину
Як вони хотіли знищити людину

Не знаю може вам все рівно
Але мені не все одно
Щоб ви побачили це страшне кіно
І чим закінчилось воно

Я вам розкажу як я жив раніше
Як хотів життя своє змінити на інше
І що найдивніше
Вони хотіли щоб я жив гірше

Їхній гачок мене міцно тримав
Вони забрали в мене все що я мав
Я знав що це не добре для мене я знав
Але марно я виходу шукав

Вони поставили мене перед дилеммою
Я сам на сам зустрівся з цією проблемою
Поставили на кін життя і долю мою
Зробили їх закритою темою

Сьогодні я знімаю всі заборони і табу
Розповім людям розкажу небу
Я пам'ятаю ким я був
Я все пам'ятаю я нічого не забув

Всі вони зрадники всі вони Юди
Я пам'ятаю як казали злії люди
Нічого доброго з нього не буде
Проживе своє життя і його народ забуде

Я пам'ятаю як мене принижали
Як тільки могли ображали
На страшну небезпеку мене наражали
Все під контролем вони так вважали

А я вірив кожному їх слову
А вони мене обманули знову
Я підслухав їх розмову
І викрив їхню проти мене змову

Вони піймали мене у свою сітку
Вони закували мене у сталеву клітку
Хотіли зірвати як зривають квітку
Та ну їх всіх до дітька

У мене вільний дух його не скорити
Щоб вони там не намагались говорити
Я творив творю зараз і буду творити
Щоби ваші серця покорити

Я зробив усе що тільки міг
На радість людям а не на сміх
Нарешті я їх переміг
Тепер ви бачите мій успіх

Ця пісня присвячується мені
І тим хто марно прожив свої дні
Тим хто не раз був на дні
Не впадайте у відчай ви такі не одні

Автор: Стан Михаил, с. Угля, ~весна 2009 г.