М й район

Миша Стан
Мій район

Joy joy любі друзі
Розлетілась новина по всій окрузі
Бабусі шепчуться на вулиці
Кажуть MSM до нас їде із столиці

Joy joy це MSM я відомий на весь світ
На район шлю великий вам привіт
Я сумую за своїм районом на Срібній землі
Де мене знають всі дорослі і малі

Їду по району я на чорному лендкрузері
А навколо всі машини просто лузери
Раніше по району їздив я на самокаті
А тепер на могутньому такому агрегаті

Сперед мене їхав чорний бумер
Я від сміху ледь не умер
Натиснув я трохи газу
Все зрозуміло стало зразу

300 км. на спідометрі
Три букви "MSM" на номері
З-під коліс вилітають клуби диму
Чіки зупиняються не проходять мимо

Ця дівчина хоче їхати зі мною в джипі
Ця дівчина хоче зніматися у моєму кліпі
Дівчата нема питань будь ласка
Ось квиток у шоу-біз і почнеться казка

Ввечері пройдусь по наших клубах
Всюди чікси у норкових шубах
Всюди люди слухають r&b
Я у нас на party персона V.I.P.

Сьогодні мені заздрить пів-клуба
Адже в мене сама краща подруга
Всі хочуть з нею переспати
Але ніхто не ризикне мені заважати

В ресторани бари і кіно
Куди піти мені все одно
Адже грошей маю я багато
Тож будемо усі гуляти

У клубі я зустрів свою братву
Розказав як кльово я тепер живу
Крута робота в мене що тут говорити
Читати r&b гуляти пити і курити

Для тих хто не знає Закарпаття мій рідний край
Закарпаття не забутий Богом і людьми рай
Якщо хочеш відпочити і заробити грошей мільйон
Тоді сміливо обирай наш Тячівський район

Наш район найбільший у всім світі
Про це знають навіть малі діти
Де кращі дівчата? У нас на районі
Де краще жити? У нас на районі

Автор: Стан Михаил, с. Угля, ~весна 2009 г.