Не топчи любов

Миша Стан
Не топчи любов

Не топчи любов шепчуть мої уста
Бо моя любов така наївна і проста
Не ламай той прекрасний цвіт
Я несу в піснях до тебе весь чарівний світ

Не зривай мене як ту блакитну квітку
Що розцвітає навесні і зів'яне влітку
Не зривай мене я тебе молю
Якщо кохання вже нема то хоча б з жалю

Відпусти мене із своїх долонь
Бо твоя любов для мене то полон
Пригорни мене до своїх рук
Бо втомився я від наших розлук

Ще остання мить і мене нема
Якщо я піду то настане знов зима
І куди ти тільки не підеш
Ти мене вже більше не знайдеш

Я мов та ріка що тече за край
Від тебе утечу і більше не шукай
Більше не шукай мого сліду ти
Якщо я іду просто відпусти

Відпусти мене у мій рідний край
Що для мене ад то для тебе рай
Відпусти мене не тримай мене
Бо роки пройдуть і любов мине

Я тебе любив все своє життя
Але зрозумій я ж іще дитя
Ти доросла вже в тебе інший є
Не потрібне вже тобі кохання молоде моє

Гірку розлуки чашу вип'ю сам до дна
Не потрібна мені інша у мене тільки ти одна
Тільки ти одна у моїй душі
Не іди від мене тікати не спіши

І якщо колись я не буду твій
Пригадаю ті слова що говорив тобі одній
Пригадаю все що у нас було
Пригадаю холод твій і твоє тепло

Не кидай мене у цей буремний час
Знаю я одне зорі ще світитимуть для нас
Скажи тепер мені навіщо і чому
Своє серце ти віддала йому

Я так тебе любив я так страждав
Усе що тільки мав усе тобі віддав
І тепер ти від мене йдеш
І назад вже не повернеш

Ну що сказати тут уже не знаю я
Стало тобі чужим моє ім'я
Я пам'ятатиму тебе пам'ятатиму завжди
Тільки ти будь ласка від мене не іди

Автор: Стан Михаил, с. Угля, ~весна 2009 г.