Укра н

Миша Стан
Україні

Я люблю тебе Україно
Всім серцем у сні і наяву
І мову твою солов'їну
Завдяки тобі я живу

Я завжди тебе любити буду
І зроблю для тебе все щоб тільки зміг
Я тебе ніколи не забуду
Якщо треба своє серце покладу тобі до ніг

Я люблю твої простори
Степи ліси річки озера і поля
Карпати Кримські гори
Це Україна це моя земля

Наша Україна як калина
Що цвіте у лузі
Вона безцінна як перлина
Серед країн колишнього Союзу

Україна це лани квітучі
Україна це безхмарне небо
Україна це люди щирі і співучі
Хіба більшого нам треба

Хоч заморські краї багаті а не бідні
Ні не потрібні нам чужі країни
Милі нам свої простори рідні
Простори нашої України

Чернігів Сімферополь Луганськ Ужгород
О Україно неосяжні твої кордони
Хай завжди живе Український Народ
На землях від Тиси до Дону

Поки Україна пам'ятає за Бандеру
Поки ми діти козацького роду
Не зазіхнуть сусіди-мародери
На нашу мову землю і свободу

Хочу я щоб стала ти членом ЄС
Щоб ти нарешті увійшла до НАТО
Так хоче наш народ увесь
Тому що настраждались ми багато

Я не хочу щоб тебе ділили
На Україну Західну і Східну
Хочу щоб ми Українською говорили
Російська мова нам не потрібна

Свою голову я високо тримаю
Горджусь я іменем твоїм
Горджусь я тим що Українець називаюсь
Про твою славу розкажу я правнукам своїм

Це моя це наша Україна
Будь ласка схаменіться люди
Не робіть з неї руїну
Кращої за неї вже не буде

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 1 марта 2009 г.