Хто для тебе я?!

Миша Стан
Хто для тебе я?!

Хто для тебе я
Просто так пусте ім'я
Хто для мене ти
Тільки подих самоти

Як моє ім'я як мене зовуть
Пам'ятай мене ти ніколи не забудь
Пам'ятай мене я тебе молю
З кохання або з жалю

Дівчинко кохана ти моя
Знаєш як кохаю тебе я
Я зроблю для тебе все що треба
Хочеш зірку подарую з неба

Я тебе люблю ти це добре знаєш
Але коли проходиш мимо мене ти уникаєш
І погляд свій звертаєш вбік
Просто програвати я не звик

Я не знаю чи воно мені й треба
Але я завжди буду боротися за тебе
Всіма силами своїми
Всіма думками мріями моїми

Я знав що ніколи зі мною ти не будеш
Я знав що скоро ти мене забудеш
Я знав що ти підеш від мене
На стежці за тобою виросте трава зелена

Хіба може щось чекати у житті мене хороше
Адже обміняла ти мене на гроші
Адже тих кого ми любимо
З тими ніколи ми не будемо

Я не чекатиму вже дива
Ти пішла від мене так красиво
І благати вже тебе немає сенсу
Ти вже не даш мені останнього шансу

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 21 февраля 2009 г.