Рожев мр

Миша Стан
Рожеві мрії

Привіт мої друзі і подруги
Підніміть голови подивіться навкруги
Може час уже звільнитися від напруги
І зацінити мої перед Батьківщиною заслуги

А ну так ага вже давно пора
Зустрічати мене аплодисментами на "ура"
Попса це було вчора
Хай живе hip-hop культура

Хочу я гуляти з тьолками парками і скверами
Хочу я володіти хорошими манерами
І не займатися дрібними аферами
До того ж моя творчість підтверджена паперами

А ви що хотіли любі друзі
Щоб я тягався з кимось на голузі
Як кажуть катюзі по заслузі
Ага а я навчаюся у Мукачівському ВУЗі

Не люблю я фільми "9 рота" чи "Сволота"
Якби скоріш забратися з цього болота
Повісити на шию 3 кілограми золота
І щоб в житті не тримати ні серпа ні молота

Ага дивні ми створіння
Так ми джинсове покоління
Не знаємо де наше коріння
А всі інші наберіться терпіння

Ніхто не знає що статися може
Але хтось програє а хтось переможе
А якщо мені хтось допоможе
Тоді про мене дізнається кожен

Хочу щоб мій дядя був Йосиф Кобзон
Щоби всі на світі слухали тільки мій музон
Хочу бувати на закритих party для VIP-персон
І щоб все це було насправді а не сон

Хочу кататися по Києву у лімузині
Ferrari Mazerati Lambordjini
Купувати речі в дорогому магазині
І щоби "XS" і "QueenS" були мої кузини

Я хочу заробляти великі-превеликі гроші
Хоча вони не пахнуть зате такі хороші
Щоби я за терміни коротші
Знявся у кліпі Потапенка Альоші

Хочу я пізнати шоу-бізнесу секрети
Щоби за мене писали модні журнали і газети
Хочу впевнено іти до поставленої мети
Через всі заборони і прикмети

Адже не треба буде працювати уже ні
Коли повними будуть мої кишені
Буду для фото- і телекамер як мішень і
Скоро ви позаздрите Мішані

Не буду платити я в бюджет податки
І ніколи не даватиму завдатки
Щоби збільшити свої статки
І щоб мої доходи перевищили видатки

Не хочу платити фанаткам аліменти
Хочу на Таїті "скромні" апартаменти
Щоб мені робили компліменти
І завжди лунали аплодисменти

Щоб завжди був попит на клієнти
Щоб не приставали податківці і менти
Щоб не були проти мене аргументи
І щоб залишалися приємні лиш моменти

Щоб ніхто не знав мої коди і паролі
Щоб завжди у клуб пропускали Face-контролі
Щоб режисери пропонували головні ролі
Щоб поважали hip-hop'у королі

Щоби я завжди диктував моду
І по мобільному замовляв собі погоду
Щоб із "THE EMPIRE LАВЕL" я уклав угоду
І цензуру скасував повернув свободу

Хочу заробити грошей мільйони
Хочу збирати фанаток стадіони
Щоби про мене знали всі райони
І в телефонах лунали лиш мої рингтони

Хочу жити в фешенебельнім готелі
Їсти ложками ікру і пити коктейлі
Щоб мене розважали кінозірки і моделі
У SPA-салоні сауні постелі

Ось такі вони мої рожеві мрії
Я проб'юся в шоу-бізнес я зумію
Я покажу все що я умію
Останньою помирає лиш надія

Автор: Стан Михаил, с. Угля, ~зима 2009 г.