Ми з тобою будем разом

Миша Стан
Ми з тобою будем разом

Ми з тобою завжди будем разом
Не за чиїмось наказом
А по власному бажанню
І ніщо уже не завадить нашому коханню

Наше коханню вічним буде
На радість (заздрість) усім людям
Що людина може збудувати
Те людина може зруйнувати

Але шлюби укладаються на небі
Виходить так комусь треба
Адже я люблю тебе дуже
І ти до мене мабуть теж не байдужа

Моє серце б'ється в такт з твоїм
Твоє дихання збігається з моїм
Так буває тільки в сні і наяву
Коли ти поряд лише тоді і я живу

Я живу лише одною тобою
Моя любов не дає мені спокою
Скажи як мені тепер бути
Хіба можливо голос твій забути

Але не довго кохання цвіло
Не довго наше щастя було
Хтось вибив удачу із моїх рук
І завдав мені стільки мук

А я не тримаю на нього зла
Мені досить і того тепла
Що ти дарувала мені
Коли ми були разом навесні

Уже ніде правди діти
Я не суддя цього світу
Адже воно мені й не треба
Хай його тепер судить небо

Мене до тебе тягне як магніт
І моє серце точно не граніт
Знаєш мені не потрібна інша
Адже ти у мене найгарніша

Очі твої як діамантів перлини
Краса твоя як цвіт калини
Твої губи я хочу цілувати
І тебе ніжно обіймати

Я зроблю для тебе все що можу
Повір мені я тобі допоможу
Загадай скоріш бажання
І побачиш ти яке сильне кохання

Я не здамся без бою
Я завжди буду разом з тобою
Я знайду шлях до твого серця
І тобі мене покохати прийдеться

Автор: Стан Михаил, с. Угля, ~зима 2009 г.