Чужа наречена

Миша Стан
Чужа наречена

Твоє життя приречене
Ти чужа наречена
Я стою за межою
Ти стала мені чужою

Між нами хвилювало кохання цунамі
А що тепер сталося між нами
Затихли хвилі наших почуттів
Не сталось так як я того хотів

А мені не так уже й багато було треба
Ти була для мене немов дарунок неба
Ти була моєю зорею земною
Але що зробила ти зі мною

І без тебе я втрачаю розум
Ми вже не будемо з тобою разом
Ти з ним нещаслива я все бачу
Повернись до мене я усе пробачу

В моїм серці б'ється кров гаряча
Ти тепер уже навіщо плачеш
Треба було думати раніше
А тепер що день то гірше

Мені гірше може вже не буде
А ти подумала що скажуть люди
Гострі язики і посмішка холодна
І тепер зі мною вже не буде жодна

Я не чекатиму все дива
Повір ця історія правдива
Якщо хочеш ти зі мною бути
Тобі доведеться його забути

Подивись мені у очі
Що тепер ти від мене хочеш
Ти завжди хотіла чужої ласки
І тепер у нас ніколи вже не буде казки

Не кажи що для мене ти на все готова
Бо твої слова то чиста полова
Ти була для мене все що я маю
А тепер іди я тебе вже не тримаю

Що зробила ти зі мною твоїм другом
Що від твоїх слів у мене голова йде кругом
Ти зрадила мене свого друга
І тепер ти уже не моя подруга

Хай вам не присниться і в страшному сні
Те що довелося прожити мені
Як мені не повезло я такий невдаха
І тепер мені пора примірять рясу монаха

Ти усьому передала перцю
Але не накажеш серцю
Я уже не повернусь надто пізно
Ти уже тепер дівчина заміжня

Автор: Стан Михаил, с. Угля, ~зима 2008 г.