Кохання

Миша Стан
Кохання

За собою ніжно пальчиком манила
Своєю красою мене ти полонила
Мене ти ніжно обіймала
І в губи пристрасно цілувала

Ти тепер кохання моє
Нас на світі тільки двоє
Які чудові українські ночі
Які красиві твої блакитні очі

Кохання спочатку були зустрічі до рання
А потім були солодкі зітхання
Ось таке сильне бажання
Багато таємниць має кохання кохання

Блакитне небо над головою
А ми удвох гуляємо з тобою
Я тобі даю букетик квітів
Адже ти найрідніша в цілім світі

Побудь зі мною ще хоч годинку
Тече вода без упинку
А час іде не зна спочинку
Будь-ласка зупинись хоч на хвилинку

Минає час невпинно
До ранку дві години
А зорі з неба дивляться вниз
Яка краса навколо подивись

Знаєш не в тому річ
Чому така коротка літня ніч
Чому зійшла зоря із неба
Напевне так має бути так треба

Роби зі мною все що хочеш
Сьогодні ти зі мною в гречку скочиш
А назад уже немає вороття
G'est la vie таке життя

Автор: Стан Михаил, с. Угля, ~зима 2008 г.