Тримай мене, небо!

Хелена Фисои
Не відпускай мене, небо,
З `твоїх гарячих обіймів!
Не відпускай мене в `себе
І звідусіль мене вийми!

Хочу губитися в `тобі,
Хочу блукати до рання
В білій хмаринковій тозі...
Я - твоя зоря остання!