loco palindrome

Þðèé Ëàçèðêî
(palindrome - a word, phrase, verse, or sentence that reads the same backward or forward)

a
noon
tat
was a saw
won now
a
wow

a
raw war
nips pin
got a tog
god – a dog
a foe of a
gog
lol
gag
gasses sag
eyed eye
in words drown I

I am damn mad am I
I am doom’s mood am I
I am mood’s doom am I

keep on  – no peek
bonk a knob
bag a gab

o no
a
rood door
I am sand’s DNAs am I
toot
and Sahara has DNA
too – foot –
at air riata
spools loops
loops sec cesspool
spots stops
spits tips
not a ton
but a tub

but a tub
wolfs never evens flow
in words drown I
ill I
damn mad
dude-dud

28 March, 2013