Чаювання

Наталка Бойченко
Ти бачиш в очах незвичності,
Купуєш коробки чаю,
Ти палиш чернетки з відчаю,
Я знову тебе виручаю.

Я просто нова чаруюча,
Тобі завжди часу мало.
А ніч п"янка, інтригуюча,
І я доливаю чаю.

Ми часто ночами плачемо,
Стираєм відбитки вражень.
Тобі б тільки не пиячити,
Мені б тільки не боятись.

Та інша тепер чаруюча,
Я пристрасті відключаю.
За тебе вже не хвилюючись,
П"ю відчай зі смаком чаю...