як палаe небокрай

Александр Вилд
Подивися, як палає небокрай,
Як промінь сонця віддзеркалює в воді.
Таке безмежне синє небо, і печаль
На плечі опускається мені.

Не грай так сумно, скрипко, не ридай.
Не повернути роки молоді.
Вино по вінця краще наливай, скрипаль.
Погасли вже останні пломені.