Сусiдка Марiя. Гумор

Владимир Солошенко
В сусідки Марії
Розплетені коси.
Про шлюб її мрії —
Самій бути досить.

Багато коханців —
Лиш на одну ніч.
Не знайде обранця:
У чому тут річ?

Весела, красива
І палко кохає.
Була б і щаслива,
Та долі не має.

До долі ще треба
Порядність теж мати.
Навчити потреби
Не бачила мати.

Живе без родини,
Вона в самоті.
Такої дружини
Не дай Бог в житті.