До вас iду...

Оксий Ожына
До  в а с    іду ..!
Несу у серці біль,
Любов несу у серці і тривогу...
Йду на розмову щиру,
не на бій...
Так довго йду,що вже й втомились ноги...



А тут,дивись,на горе та біду,--
Хай згорнеться в ногах моїх дорога.---
Чим довше і настирливіше йду,
Тим даленієте від мене   в и,
                їй-богу...

 

Я   в а м    кричу:
-- Судьбі наперекір
До   в а с   дійду,чого б мені не варто!
Й не зупинюся я аж до тих пір,
Допоки не запалим спільну ватру...



І от, здається,за оцим горбом
Зустріну   в а с, і ---  полум'я у небо....
Аж --- ні...
               Та я не відступлюся,
                бо
Не так 
                до   в а с     іду,
Як вже -- іду
                до себе..!