8 березня

Сергей Прушкин
Уже обід. Я хочу їсти!
Чого не є накритий стіл?
Кругом — бардак, нема де сісти,
Стою' на кухні, як дебіл.

А ти лежиш собі, ще й п'яна.
І щось бормочеш, як свиня.
І все тобі по-барабану,
І лізе в голову фігня.