Черепас

Сергей Прушкин
Ти одіваєшся пів-днини,
Ми вже не пі'демо в кіно --
Малюєш губи три години,
Кіно закі'нчилось давно.

Уже пора лягати спати,
На небі місяць ся включив.
Тобі пора вже роздягатись,
Щоб, хоч до ранку, відпочив.