Бiлий крам

Сергей Масечко
Вже все! Я спікся від думок,
Згорів зсередини заживо.
Кулак мій стерся до кісток.
Залилось кров’ю бліде тіло.
Зима навколо – літо в серці,
Не так щоб літо – засуха.
Я б’юсь у стіну по інерції,
Збираю кисень в пазуху.
Вдихаю пасма густого диму,
Туман той очі затемнить.
Тікаю в хащі, десь в глибину,
І тут вертаюся, в ту ж мить.
Мене ламає, гне донизу,
Ядучі сльози палять очі.
Збираю гроші у валізу,
Бо я життя цього не хочу.
Мені лиш треба білий крам
І в руку вкусить хай комар.
За кайф жаданний все віддам,
Щоб врешті зник нестерпний  жар.