Дв детал

Миша Стан
Дві деталі

Ми з тобою дві деталі
Одного механізму
А що з нами буде далі
Ми дізнаємось рано чи пізно

Все що є між нами
Це просто пустота
Все міняється з роками
І вже навіть посмішка не та

У нас з тобою різні погляди надії
Нами керують різні два світи
Я не будую вже рожеві мрії
Не будуєш їх і ти

І плакати просити вже тепер даремно
Ми вже обрали дорогу в майбуття
Стали ми на шлях буремний
І назад уже нам немає вороття

Будемо з тобою друзями чи ворогами
Не дано знати це мені
Але те що було між нами
Я згадуватиму до кінця своїх днів

Життя таке складне
Ти скоро це побачиш
У житті є лиш одне
За що мене ти не пробачиш

У мою голову дурні думки лізуть
Важкий тягар ліг на мої плечі
Давай сюди мою валізу
Я збираю свої речі

Кажи усе що маєш на душі
Цієї останньої ночі
Усе кажи нічого не бреши
Бо все за тебе скажуть очі

Твоя любов була
Для мене просто диво
Благаю не тримай на мене зла
Молюся щоб життя твоє було щасливе

Автор: Стан Михаил, с. Угля, ~весна-лето 2008 г.