Марине 2 Як на крилах я до тебе лину

Миша Стан
Марине 2 (Як на крилах я до тебе лину)

Як на крилах я до тебе лину
Кохання в серці б'ється без упину
В кожний час і хвилину
Я люблю тебе одну єдину

А на небі сяє сонце
Мила вигляне у віконце
І коли мене побачить
Виходить все це значить

Сьогодні день народження у неї
Я подарую їй дикі орхідеї
А як Маринка їх побачить
Вона мені усе пробачить

Нема на небі ні хмаринки
Я поспішаю до Маринки
Я обіцяв їй вірним бути
Хіба можливо очі ці забути

Автор: Стан Михаил, с. Угля, ~весна 2006 г.