Хрон ка шк льного дня

Миша Стан
Хроніка шкільного дня

Як уранці прокидаюся
То швиденько одягаюся
Потім іду їсти і вмиватись
І до школи готуватись

А там як на мене одна дівка кліпне
То відразу наче всліпну
Бо дівчина та не простенька
А ще навіть чарівненька

Може хочете спитати
Як же її звати
Дам підказку я
Цю дівчину звати Неля

Чуєм ми дзвенить дзвінок
Це Мішу вже на урок
Чекай бо побачать нас
Лиш хай зайдуть у той клас

А Віталій із Тетяною
Ходять наче п'яні
Лиш зайшли у клас
Та одразу вже про нас

Чи ти бачив як його поцілувала
Враз Тетяна Іванівна сказала
Чув я все що він казав
Але дівчину я не впізнав

Що ти Вітя говориш
Якщо зі мною вночі спиш
Чи я тобі казала
Що її не знала

А каже Вітя здогадався
Як із нею Стан сексом займався
А тепер уроки проведім
І не заважаймо їм

Коли додому того дня я повертався
То ледве на ногах тримався
І я відразу захропів
Не побажавши собі добрих снів

Автор: Стан Михаил, с. Угля, ~2003 г.