Футбол Мираво - Мала Уголька

Миша Стан
Футбол (Мираво - Мала Уголька)

А на нашім стадіоні
Дивна зустріч була
Наші хлопці грали
З чужими в футбола

Поле файно покосили
Лінії навели
І з-під Мікот тренера
За пиво привели

Наші грали у зеленім
Та їх було видко
А ті грали в кольоровім
Хай їм буде бридко

Бенца каже дав гола
Вітя каже а я тоже
Бенца каже дам іще одного
Аш нам Бог поможе

Форвард Саша вибіг уперед
Файно прицілився
А йому підножку дали
Він трави наївся

Всі кричали треба гол
Бо футбол любили
А по тому всю команду
На руках носили

Як закінчився футбол
В магазин сходили
Взяли ящик пива "Рогань"
І за мить розпили

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 2003 г.