згадка

Александр Вилд
Туман на очі опустився,
Поплило все, як в п"янім сні.
Два келиха з вином стояли,
Свічки горіли на столі.

Тривожно вечір прихилився
До трав, співаючи пісні.
І тільки зорі ще не спали
Та в небі сірі журавлі.

Лилась розмова тиха й ніжна,
Я розплітав твою косу.
Тремтіли зорі за віконцем,
Прозорий місяць пив росу.

Час пролетів, холодна й сніжна
Зима стояла на посту.
Лиш зігрівала душу сонцем
Та згадка про твою косу.