***

Анастасия Щербакова 3
ВЕСНЯНА ПІСНЯ
Незабаром прийде дівчинка – весна,
Сніг розтане білий, потече вода.
Нехай пісеньки веселі пташка заспіває
І яскраве сонечко в небесах засяє.

Хай прокинеться природа,
Зацвітуть дерева,
А весна крокує світом,
Наче королева.

Хай зима скоріш уходить
Забирає холод, сніг,
А весна скоріш приходить
Надає природі сміх...
5.02.10