Дике знайомство

Сергей Прушкин
Ми познайомилися в хащі.
Та була в літньому вбранні.
З когтями ноги волосаті
І ніс, як в дикої свині.

Мене узяла та на руки
І морду тикнула в чоло...
Не думай, жінко дорогая,
Що там між нами щось було'!

Вона здавила мене міцно,
Хотіла щось зо мнов зробить.
І тут я вмить протверезівся,
Лиш чую, в мені всьо бурлить.

Обригавим усю горилу,
Бо перед тим напився я.
Вона утікла десь у джунглі
І більше не була' моя'.