Резинов й кукл

Сергей Прушкин
Темний вечір. Хочу спати,
Взятися до діла,
І цицьки твої лизати,
Аби с зарипіла.

Ти у мене не ревнива,
Дуже тебе люблю.
Молоденька і красива...
Насос тобі куплю.

Ти у собі тишу маєш,
Не то, що в сусіда...
І уваги не звертаєш
На лисого діда.