Ревнивий масаж

Сергей Прушкин
Відкриваю очі в Сочі,
Лежачи на пляжі.
Мене мила придавила,
Робить ми масажі.

Раптом, я побачив тіло,
Гарне, молоденьке...
Знову мила придавила:
“Спи, лежи тихенько!”

Повернула мою пику
В сторону бабусі,
Що на сонці — в панталонах...
Від сміху пісруся.

Загоряю, як та килька,
В соусі томатнім.
Кетчуп ми уже поїли,
Соус — не придатний.

Моя мила стокілова,
Жирами змащена...
Я не зможу коло неї
Бути похищеним.