Так многие поступают

Нестор Иванович
Скоро буде печаль
Поміняється з радістю і
Після декількох снів він відчалить
У Париж, і,
  Щоб не померти -
Зашиє повіки.
Так багато надходять.
І багато хто після
Живуть.