Чомувилопнули, бкн?

Сергей Прушкин
Чому ви лопнули, бікіні?
Я вас так тяжко натягала
На сво'є пишне біле тіло.
Невже, я ще не похудала?

З тих пір, як я вас натягала,
Пройшло лише чотири роки.
В які смачненькі готувала
Я кожен день собі хот-доги.