Little Lillit!

Марина Денель
Little Lillit! Little Lillit!
Look at me!
Little Lillit! Little Lillit!
Come with me!

Little Lillit! Little Lillit!
Dance a little!
Little Lillit! Little Lillit!
Smile a little!

Little Lillit! Little Lillit!
Clap your hands!
Little Lillit! Little Lillit!
We are friends!