Довгонога рибка п сня

Сергей Прушкин
Ти гарненька, довгонога...
Що мені ще треба!
І від твого поцілунку
Я лечу до неба.

Приспів:
Рибка плаває в воді,
Морячок — у лодці.
Він її зловити хоче
У своїй пілотці.

Розвіває вітер чорні
Ку'чері-куче'рі...
Я сьогодні в тебе дома
Буду увече'рі.

Приспів.

І принесу шоколадку,
Ту, яку ти любиш.
Лиш би м точно знав, що ти ня
Цілувати будеш.

Приспів.