Слова

Диана Сушко
Слова – наче ртуть по підлозі (що ними марили).
І двері дубові у спільне з тобою майбутнє
зачинені глухо, безсонням і сном захмарені.
… і я під дверима, незаймана і незабутня.

березень, 2013