Мерехт ння ясно зор

Леночка Новикова
Сльози солоний присмак на вустах
І мерехтіння ясної зорі
У темних і високих небесах
А я одна без тебе на Землі
Думки мої і щирі почуття
Це все що ти лишив мені на згадку
Якби ти знав болюче відчуття
Коли твою тримаю фотокартку
Як подивлюсь в твої блакитні очі
А мерехтіння ясної зорі
Яскраве наче полум’я у ночі
Зі мною ділить почуття мої
Минає час і сльози на очах
Напевно зникнуть як і ти тоді
І я згадаю в темних небесах
Про мерехтіння ясної зорі.