Моя школа

Леночка Новикова
Моя школа матінко моя
Рідна ненька що мене зростила
На стежині світлого життя
Світ добра і радості відкрила
Моя школа це моя земля
На якій зробила перші кроки
і найкраща молодість моя
і дитинство це шкільні уроки
моя школа це найкращі дні
перший успіх радість і невдача
і найкращі в світі вчителі
приклади рівняння і задачі
в ті чудові радісні часи
все здавалось лагідним і світлим
друзі й однокласники мої
їх обличчя добрі і привітні
бо тебе я матінка-святиня
у житті ніколи не забуду
ти любити світ мене навчила
і дорогу простелила «в люди».