На перехрест

Ляна Виноградова
У  грудях  так  щемить,  як  сльози  ллються...

 Неначе  тисне  серце  затяжке...

 І  це  життя,  для  мене  закрихке,-

 Шалено...  не  спіймать  його  боюся.


 На  перехресті...  та  не  на  шляху...

 Збиває  з  ніг  байдужість  магістралей

 І  заклики  таких  далеких  далей...

 І  серце...  що  віддалося  страху.