Бледным пламенем

Про Пчёл
Бледным пламенем
Бедным разумом
Нож за пазухой
Голым инеем

Нож за пазухой
Чьим-то именем
Режет скатертью
Тело памяти

Ставит прорезью
На создании
Психознание
Под укрытие

Тьмы решение
Изначальное
Измочалено
Недопонято

Жалким поприщем
Выкрасть бережно
Снов послание
Снов видение

Горькой палубой
Жги сознание
Бедным пламенем
Бледным разумом