Дякую

Владислав Подгайко
Дякую, хотів би сказати усім

І тим, хто хотів би
В свої двадцять сім
В дитинство повернення,
Хоч на годину,
І навіть на день,
У похмурую днину.

І тим хто в шістнадцять
Своїми ділами
Спиняє закони
І сльози очами
На волю пускати
Не дозволяє.

Дякую сонцю,
Дякую вітру
Дякую дощику
Дякую, хитро
З надією
Бачити вас
Ще не раз.