Для людей

Владислав Подгайко
Для сонця. Для вітру. Для людей.
Це небагато, але все-таки заради цього
Невеликого переліку речей
Потрібно жити. Саме в такому порядку.
Може, хто вважає це безглуздим,
І неважливим для нього.
Але це необхідно терміново
Всім і кожному пережити.
Щоб стати людиною.