Спiв не лише На Народження Дитини

Олена Ра
    Усвідомивши помилки,
         змінюю через прощення минуле, а з ним -
                сьогодення й майбуття...
                Це - можливо!!!
                Лууле  Вiiлма

Дитино моя дорогенька!
З  любов'ю чекаю тебе.
Знов місяця коло повненьке
У зорянім небі пливе…
Ти в серці моєму, миленька,
В майбутнє тоненький місток.
Я ж – гілка, тобой зелененька,
Бо ти – мій єдиний листок.
Родинного дерева гілка,
Напоєна соком землі,
Розквітне тобою, дитинка, -
Продовження роду й сім'ї.

Прости мені все безумовно,
Що зараз тобі заважа.
Прийдешнього часточку кровну
Любов моя супроводжа.
Звільнімо з душі прикрі жалі,
Образ помилки, страх та сум.
Не гаймо часу  й на печалі -
Нове життя співом несу.

*  *  *
А гори кримські - наче жінка з дитинкою поруч - ще й осяяні.
Фото Валерія Го