Неймовiрно собi уявити...

Олеся Райська
Гронами снів загравати
  за гратами, пастками, мурами
    із тією буденністю, що світло вмикає
      без дозволу хазяйновито й в три шиї
        жене полювати на здобич-примару
          яка і не знає нічого про себе і так вочевидь
            вимуровувать сходи, які уриваються
              враз і аж ніяк не здолати ту силу тяжіння
                яку уві сні неймовірно собі уявити...